19 juni 2021

Joris Linssen & Caramba RESERVERINGSSTOP

Joris Linssen & Caramba RESERVERINGSSTOP
 

“Cultuurpodium De Speelplaats” laat zich zien en horen!

 

Wegens overweldigende belangstelling moeten we een reserveringsstop inlassen door de onzekerheden rond het aantal bezoekers i.v.m. corona.

 

Zaterdag 19 juni te Steyl

 

Cultuurpodium De Speelplaats is terug na een enerverend coronajaar. We willen muziekliefhebbers weer verleiden om te komen genieten van het kleine intieme podium dat we altijd bieden. In verband met de nog geldende maatregelen gebeurt dit in de buitenlucht. Corona proof uiteraard. Er is voldoende afstand en ruimte en het concert is volledig akoestisch.
De unieke en zeer fraaie  plek in de buitenlucht is de Bidtuin tegenover het St.Michaelklooster te Steyl. De Stichting Kloosterdorpen Steyl, de congregatie te Steyl en de Gemeente Venlo geven hier toestemming voor, waarvoor dank!
De aanvang is 19.30 uur.


Zanger Joris Linssen is  bekend van zijn tv-programma’s 'Hello Goodbye' en 'Joris’ Showroom', maar hij is toch vooral die verrassend energieke entertainer, die al op zijn zestiende in de muziek begon. Hij brengt contrabassist Erik van Loo mee, top-accordeonist Marcel van der Schot en gitarist Kees van den Hoogen. Een concert van Joris Linssen & Caramba is een belevenis, vol vurig enthousiasme, interactie met het publiek, mooie verhalen en gedreven muzikanten. Al 20 jaar bestormt hij de theaters en podia met zijn band Caramba. Met een flinke portie lef, aanstekelijk enthousiasme en vurige spel bespelen ze hun publiek. Joris Linssen & Caramba  toerden door Mexico waar ze speelden voor een publiek van 20.000 mensen in een stadion. Met hun Mexicaans getinte repertoire creëren ze een sfeer van enthousiasme en plezier. Ze spelen ruim 100 shows per jaar! Caramba is avontuur, zien is geloven!

 
Entree: €15,00
Aanvang: 19.30 uur
Locatie: De Bidtuin
St Michaëlstraat 7 Steyl
Voorverkoop: Reservering verplicht via f.schatorje@hetnet.nl